Pianka malinowo - jeżynowa

Pianka malinowo - jeżynowa

Pianka malinowo - jeżynowa

Przepis na : deser

Przepis na ten pyszny deser pochodzi z książki Jadwigi Kłossowskiej "Smacznie i zdrowo od rana do wieczora" z roku 1988. Ja od siebie powiem że ten deser jest przepyszny, uważać tylko należy na jakość jaj i należy je wcześniej parzyć 3 sekundy we wrzątku, wtedy nic nam nie grozi. Zabieramy się za deser. Pianka na letni deser. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.