Przepis na : deser
Przepis na ten pyszny deser pochodzi z książki Jadwigi Kłossowskiej "Smacznie i zdrowo od rana do wieczora" z roku 1988. Ja od siebie powiem że ten deser jest przepyszny, uważać tylko należy na jakość jaj i należy je wcześniej parzyć 3 sekundy we wrzątku, wtedy nic nam nie grozi. Zabieramy się za deser. Pianka na letni deser. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.