Mace braj

Mace braj

Przepis na : śniadanie

Mace braj to po prostu maca smażona z jajkami po żydowsku. Przepis na danie pochodzi z książki Hanny Merlak "Żydzi od kuchni". Danie jest fajne, może być deserem albo śniadaniem. Mnie smakowało bardzo, podałam z malinami. Mace braj. CZYTAJ DALEJ

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.