Kiszone cytryny po marokańsku

Kiszone cytryny po marokańsku

Kiszone cytryny po marokańsku

Kiszone cytryny to coś co odkryliśmy przypadkiem a teraz nie możemy się z nimi rozstać. Smakują wybornie nie tylko w kuchni marokańskiej ale zawsze i ze wszystkim. Polecam bo naprawdę to smak nie do przebicia. Sól dodana do cytryn wydobywa z nich wszystko co najlepsze a dodatkowo podkręca smak innych potraw. Przepis na cytryny pochodzi z książki "Kulinarne wyprawy Jamiego" Jamiego Olivera. Kiszone cytryny. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta grejpfrutowa

Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!

Czytaj dalej...

Dieta cytrynowa (Lemon detox diet)

Sposób na pozbycie się toksyn z organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.