Kiszone cytryny to coś co odkryliśmy przypadkiem a teraz nie możemy się z nimi rozstać. Smakują wybornie nie tylko w kuchni marokańskiej ale zawsze i ze wszystkim. Polecam bo naprawdę to smak nie do przebicia. Sól dodana do cytryn wydobywa z nich wszystko co najlepsze a dodatkowo podkręca smak innych potraw. Przepis na cytryny pochodzi z książki "Kulinarne wyprawy Jamiego" Jamiego Olivera. Kiszone cytryny. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...
Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Owoce cytrusowe dzięki skutecznemu wypełnianiu naszego żołądka i sprawiając, że chcemy mniej jeść powodują, że dzięki diecie opierającej się na grejpfrutach możemy schudnąć aż 4 kg w 2 tygodnie!
Czytaj dalej...Gotuje bo lubię, pieke bo kocham to robić i bawie sie tym doskonale.Zapraszam do odwiedzania mojego bloga Moje Małe Czarowanie.