Baghrir - marokańskie naleśniki wegańskie z dziurkami

Baghrir - marokańskie naleśniki wegańskie z dziurkami

Baghrir - marokańskie naleśniki wegańskie z dziurkami

Przepis na : śniadanie

Jak zobaczyłam te naleśniki na blogu u Sylwii to od razu usmażyłam a potem smażyłam często, do tej pory smakują wyśmienicie. Jak napisała Sylwia najlepsze są z podgrzanym miodem z roztopionym w nim masłem i ja to potwierdzam, smakują z tą mieszanką wybornie. Co nie oznacza że z dżemem, kremem, syropem klonowym będą niedobre, też będą pyszne. Ale do rzeczy. Przepis wybrałam na cotygodniowe Wypiekanie na śniadanie. A przepis o którym mowa pochodzi z bloga Smaki Maroka...i nie tylko! Naleśniki marokańskie są sprężyste ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.