BITKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM

BITKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM

BITKI WIEPRZOWE W SOSIE WŁASNYM

Przepis na : obiad

  Bitki wieprzowe w sosie własnym. Składniki na bitki wieprzowe w sosie własnym: 500g schabu wieprzowego 1 marchewka 2 cebule sól, pieprz do smaku mąka pszenna  1 ząbek czosnku 1 paska łyżeczka kminku tłuszcz do smażenia woda lub bulion do podlania kotletów Przepis na bitki wieprzowe w sosie własnym: Krok 1. Mięso pokroić w poprzek włókien na skośne plastry.  Każdy kawałek mięsa rozbić tłuczkiem i ukształtować okrągłe kotlety o grubości około 1cm. Bitki wieprzowe oprószyć solą, pieprzem i mąką - usmaż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moja Książka Kucharska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.