Przepis na : obiad
Pyszne i chrupiące Pieczone uszka z kapustą i pieczarkami . Obowiązkowo jako dodatek do czerwonego barszczu. Świetne w okresie Bożego Narodzenia czy w Sylwestra. Sprawdzą się również na wszelkich imprezach. Najlepiej smakują na świeżo, podawane jeszcze ciepłe. Zobacz również “Kruche pieczone pierożki wigilijne z kapustą i pieczarkami“. Czytaj dalej "Pieczone uszka z kapustą i pieczarkami do barszczu" na blogu Moja Delicja. czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...