Chipsy ze skórek jabłka w cukrze i cynamonie Po raz kolejny miałam do wykorzystania troszkę skórek, jabłka wykorzystałam do zrobienia babeczek z jabłkami . Ostatnio ze skórek zrobiłam herbatkę jabłkową , tym razem postanowiłam spróbować z nich chipsy. Wyszły na prawdę smaczne i znakomicie nadawały się jako lekka przekąska. Przepis: Składniki: skórki z 3 jabłek 1 łyżeczka cukru brązowego 1 łyżeczka cynamonu parę kropel wody Wykonanie: 1. Cukier mieszamy z cynamonem 2. Skórk... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Zapraszam również na strone na facebooku https://www.facebook.com/kuchniavegetarianki/