Sałatka meksykańska.

Sałatka meksykańska.

Sałatka meksykańska.

Tweetnij Dzisiaj zabieram Was w podróż kulinarno-sałatkową do Meksyku. Kukurydza, czerwona fasolka, ostra papryka … Po prostu VAMOS. Sałatka meksykańska. Porcja dla 4 osób. Potrzebne nam będą: 100 g czerwonej fasolki (konserwowej, albo ugotowanej własnoręcznie, ale wtedy pamiętajcie o uprzednim zamoczeniu ją na całą noc przed ugotowaniem), 100 g kukurydzy, 2 czerwone cebule, 4 jajka, 4 cl oliwy z oliwek, sól, pieprz i zieolna papryka. Przygotowanie: Gotujemy jajka na twardo przez 10 minut. Przepłukujemu k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.