Risotto z grzybami i marchewką.

Risotto z grzybami i marchewką.

Risotto z grzybami i marchewką.

Tweetnij Jeżeli nie macie pomysłu na to, co dodać do ryżu, mam dla Was ten w sumie prosty przepis na sycące, proste w przygotowaniu i dość rustykalne danie na bazie ryżu. Potrzebne nam będą: 300 g ryżu, 200 g grzybów, 2 poszatkowane cebulki, 1 łyżka ziół prowansalskich, 4 marchewki pokrojone w słupki, 2 łyżki oliwy z oliwek, 2 kostki rosołowe, 3/4 l wody. Przygotowanie: Ryż zamaczamy na 1 godzinę. Jeżeli lubicie ryż basmati, możecie ugotować go według tego  przepisu . Bo ryż możemy tu gotować oddzielni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MODA NA BIO

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.