Tweetnij Jeżeli nie macie pomysłu na to, co dodać do ryżu, mam dla Was ten w sumie prosty przepis na sycące, proste w przygotowaniu i dość rustykalne danie na bazie ryżu. Potrzebne nam będą: 300 g ryżu, 200 g grzybów, 2 poszatkowane cebulki, 1 łyżka ziół prowansalskich, 4 marchewki pokrojone w słupki, 2 łyżki oliwy z oliwek, 2 kostki rosołowe, 3/4 l wody. Przygotowanie: Ryż zamaczamy na 1 godzinę. Jeżeli lubicie ryż basmati, możecie ugotować go według tego przepisu . Bo ryż możemy tu gotować oddzielni... czytaj dalej...
4 krotna mama 4 kreatywnych pociech, ktore od rana do nocy tworzą kreatywny nieład. A mama zamiast sprzątac - gotuje i bloguje. Z tych dwoch pasji powstała MODA NA BIO blog kulinarny.