Makaron z czerwonej soczewicy podałam z soczystą pieczoną cukinią oraz chrupiącą ciecierzycą. Z dodatkiem czosnku i aromatycznych przypraw danie smakuje wspaniale i rozgrzewa w ponury jesienny dzień :) 3 porcje: 150 g makaronu z czerwonej soczewicy 250 g ugotowanej ciecierzycy 300 g cukinii 2 łyżki oliwy 3 łyżki pikantnego ketchupu 1 łyżka płatków czosnku (lub 2 ząbki świeżego) 1 łyżeczka suszonej mięty 1 łyżeczka mielonej kolendry 1 łyżeczka mielonego kuminu spora szczypta soli i pieprzu 0/5 pęczka szczyp...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...