Baby dutch, czyli pieczony naleśnik jest świetną bazą do przeróżnego rodzaju dodatków. Uwielbiamy zajadać się nim w wersji na słodko, ale w wytrawnej znika równie szybko. Z dużą ilością koperku, dodatkiem cytryny i botwinką smakuje świeżo i idealnie sprawdzi się na wiosenny posiłek dla 2-3 osób. 1 szklanka mąki pszennej 3/4 szklanki mleka 4 jajka spora szczypta soli spora szczypta pieprzu 2-3 łyżki posiekanego szczypiorku 1 łyżeczka skórki startej z cytryny dodatkowo: 1 łyżeczka oliwy 1/2 pęczka botwinki 1 ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...