Brie zapiekany z jabłkami i żurawiną
Brie zapiekany z jabłkami i żurawiną
Uwielbiam połączenie sera pleśniowego i owoców, ale z jabłkiem wypróbowałam go po raz pierwszy. Z kwaskowatą żurawiną, lekko dosłodzoną daktylami i moimi ulubionymi jabłkami, rozpływający się w ustach ser tworzy świetne połączenie. Gorąco polecam :) Przepis pochodzi z bloga Facet i Kuchnia —>KLIK ser brie (200g) 3 jabłka szara reneta szklanka żurawiny (użyłam mrożonej) 5-6 wypestkowanych daktyli Medjool 1/4 łyżeczki suszonego tymianku pieprz Piekarnik nagrzewamy do 200 stopni. Do rondelka przekładamy żu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Mienta blog
Autor
Mientablog
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, żurawina, jabłka prażone, bezglutenowe
Inne przepisy z Mienta blog
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję