Bolognese z czerwonej ciecierzycy

Bolognese z czerwonej ciecierzycy

Bolognese z czerwonej ciecierzycy

Przepis na : obiad

Sos Bolognese to połączenie mięsa mielonego z pomidorami, serwowane zazwyczaj na makaronie. Wersję mięsną tego sosu większość z nas na pewno zna i miała okazję próbować chociażby raz w życiu. Tym razem chcę Was zachęcić do przygotowania Bolognese w wersji wegetariańskiej. Podstawą wegetariańskiego Bolognese jest czerwona soczewica z dodatkiem ziół i sosu pomidorowego. Bolognese z czerwonej soczewicy to świetny pomysł na obiad , który zrobić można tanim kosztem i w nieco ponad 30 minut . Bolognese z czerwon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu MeCooks

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję