Chleb pszenny z naczynia żeliwnego
Chleb pszenny z naczynia żeliwnego
To zdecydowanie jeden z moich ulubionych chlebów. Zwykły pszenny chleb, ale z doskonale sprężystym miąższem i fantastycznie chrupiącą skórką. Ja tu już najadłem się go po same uszy i niezbyt często go robię (staram się kolejne receptury wymyślać), ale zawsze serwuję go, gdy przychodzą do nas goście. To murowany hit. Tak było i tym razem. Zapowiedzieli się znajomi więc przygotowaliśmy masę jedzenia, stół aż się uginał, cały był zastawiony. Zrobiłem też i ten chleb. Nie było dla mnie żadnym zaskoczeniem, że zn... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Marder&Marder Manufacture
Autor
Matka Teresa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, przetwory
Inne przepisy z Marder&Marder Manufacture
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję