Odkąd Rosja nałożyła na nas embargo, na rynku pojawiło się więcej cydru, dobrego cydru. Miałam chęć zaeksperymentować i zrobiłam go na grzany cydr. Okazało się, że to był idealny pomysł, na jesienno-zimowy wieczór spędzony w domku na kanapie SKŁADNIKI: 0,75 ml cydru 1 pomarańcz goździki cynamon Wlać cydr do szerokiego rondla, dodać pokrojone w plasterki i sparzone pomarańcze oraz kilka goździków, żeby napój przeszedł ich aromatem, gotując się prawie do wrzenia. Zmniejszyć ogień i rozlać gorąc... czytaj dalej...
Gotowanie sprawia mi ogromną przyjemność i frajdę. Uwielbiam eksperymentować i próbować nowych smaków. Pierogi to mój konik! Moim testerem i pomocnikiem jest mój mąż Wojcioszek. Na blogu będą prezentowane również jego wypieki- w tym jest o wiele lepszy ode mnie:D