MUSZTARDOWA PASTA Z CIECIORKI

MUSZTARDOWA PASTA Z CIECIORKI

MUSZTARDOWA PASTA Z CIECIORKI

Awokado czasem się nudzi, a masło jest drogie. Świetnym rozwiązaniem jest zrobienie innego smarowidła.  Pasta z ciecierzycy nie tylko jest bogata w białko ale także świetnie smakuje ! SKAŁADNIKI: 2 szklanki ugotowanej cieciorki 1/2 łyżeczki soli czarnej 3 łyżki oleju lnianego 1 łyżeczka kurkumy 1 łyżka musztardy francuskiej parę łyżek wody PRZYGOTOWANIE:  1. Cieciorkę namaczamy przez noc. 2. Na drugi dzień gotujemy do miękkości. 3. Do blendera wrzucamy ugotowaną i odcedzoną ciecierzycę, dodajemy mus... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Marcepanowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.