Filet z indyka nadziewany grzybami i pestakmi słonecznika

Filet z indyka nadziewany grzybami i pestakmi słonecznika

Filet z indyka nadziewany grzybami i pestakmi słonecznika

  Składniki: 800 gram filetu z indyka (lub więcej, w zależności od tego jakiej wielkości jest cały, duży filet) 300 gram suszonych grzybów pół szklanki pestek słonecznika sól pieprz 2 łyżki musztardy dijon majeranek Filet rozcinamy w połowie wzdłuż, lecz nie do końca i otwieramy (jak się książkę), delikatnie rozbijamy jeśli jest za gruby. Najlepiej żeby całkowita jego grubość nie była większa niż 1-1,5 cm, w ten sposób znacznie łatwiej będzie się nam go zwijało. Doprawiamy solą i pieprzem. Grzyby... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Mango Papaja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.