Fondant czekoladowy

Fondant czekoladowy

Fondant czekoladowy

Przepis na : deser

Jedno z tych słodyczy, które szybko wykonamy z niczego :D czyli coś na nagłego smaka na coś na słodko Puszyste czekoladowe ciacho z płynnym wnętrzem :) Składniki (6 fondantów): 200 g czekolady gorzkiej 120 g masła 5 jajek 85 g cukru 2 łyżki mąki Przygotowanie: Czekoladę rozpuścić z masłem. Jajka ubić z cukrem. Do jajek dodać przestudzoną czekoladę i 2 łyżki mąki, wymieszać. Kokilki posmarować masłem, wyłożyć papierem do pieczenia, wlać masę i piec 12 minut w temp. 200*C. SMACZNEGO!!! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Malinowo w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.