Łopatka pieczona marynowana w musztardzie

Łopatka pieczona marynowana w musztardzie

Łopatka pieczona marynowana w musztardzie

Przepis na : obiad

Bardzo lubię takie pieczone mięsa, bo po pierwsze  wcale  nie są  trudne ani skomplikowane do zrobienia.  A po drugi co mi zostanie z  obiadu studzę, kroję w plasterki  i mam  pyszną   wędliną na kanapki. Składniki: 1,5 kg łopatki wieprzowej marynata 3 łyżki oleju 3  łyżki musztardy 1 łyżeczka czerwonej papryki 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1 łyżeczka czosnku granulowanego 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżka majeranku sól, pieprz Wykonanie: Mięso myję, osu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu magiczna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.