Papryki faszerowane pieczarkami i serkiem (na zimno)

Papryki faszerowane pieczarkami i serkiem (na zimno)

Papryki faszerowane pieczarkami i serkiem (na zimno)

Zimna przekąska z papryki żółtej wypełnionej pieczarkami, serkiem śmietankowym, serem żółtym i natką pietruszki. Składniki: duża żółta papryka, 250 g pieczarek, 150 g serka śmietankowego, łyżka sera żółtego startego na drobnych oczkach, pół pęczku natki pietruszki, sól, pieprz Przygotowanie: Pieczarki drobno kroimy, podsmażamy (bez tłuszczu) przez około 5-7 minut, aby odparował nadmiar wody i były miękkie - studzimy. Do serka dodajemy starty ser żółty, posiekaną natkę pietruszki, pieczarki, szczyptę soli i pieprz -... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.