Zimna przekąska z papryki żółtej wypełnionej pieczarkami, serkiem śmietankowym, serem żółtym i natką pietruszki. Składniki: duża żółta papryka, 250 g pieczarek, 150 g serka śmietankowego, łyżka sera żółtego startego na drobnych oczkach, pół pęczku natki pietruszki, sól, pieprz Przygotowanie: Pieczarki drobno kroimy, podsmażamy (bez tłuszczu) przez około 5-7 minut, aby odparował nadmiar wody i były miękkie - studzimy. Do serka dodajemy starty ser żółty, posiekaną natkę pietruszki, pieczarki, szczyptę soli i pieprz -... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...