Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

 Jajka faszerowane łososiem, serkiem śmietankowym, koperkiem - pyszna i łatwa przekąska. Składniki: 4 jajka, 50 g wędzonego łososia, duża łyżka serka kanapkowego śmietankowego, łyżka posiekanego koperku sól, pieprz oliwki do dekoracji Przygotowanie: Jajka gotujemy na twardo. Kroimy na pół, wyjmujemy żółta. Łososia siekamy bardzo drobno, dodajemy do żółtka wraz z serkiem, koperkiem, szczyptą soli oraz pieprzu. Mieszamy.  Farsz nakładamy do białek jajek, dekorujemy kawałkami oliwek, koperku, łososia. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.