Drobiowe kotlety siekane z pieczarkami i papryką

Drobiowe kotlety siekane z pieczarkami i papryką

Drobiowe kotlety siekane z pieczarkami i papryką

Drobiowo - serowe pieczone kotlety siekane z dodatkiem pieczarek i papryki. Pyszna przekąska na zimno i pomysł na smakowity obiad. Składniki: 850 g filetu z piersi kurczaka, 200 g sera żółtego Gouda, kulka mozzarelli, duża czerwona papryka, 300 g pieczarek, 3 jajka,  pęczek natki pietruszki, sól, łyżka masła Przygotowanie: Pieczarki oczyszczamy, ścieramy na dużych oczkach. Podsmażamy na łyżce masła przez kilka minut, aby odparował nadmiar wody. Paprykę kroimy na małe kawałki, filety w bardzo małą kostkę.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Lena Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.