Dziś zapraszam Was na przekąskę z serii: szybko prosto i smacznie. A do tego zdrowo! Co nam trzeba? 10 średnich marchewek olej rzepakowy dobrej jakości sól dobrowolnie: zioła, pieprz Robimy! Marchewkę obieramy i tniemy w słupki- podobnie jak na frytki. Wrzucamy do miski, wlewamy 5 łyżek oleju, mieszamy dokładnie Odstawiamy na 15 minut. Lekko solimy całość , mieszamy Wykładamy na blaszkę wyściełaną papierem i pieczemy około 40 minut w 180 stopniach. Pyszne na ciepło i na zimno. Można dorobić sobie sosik czosnkowy n... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat