Kawy mojej córci nie dość, że wyglądają, to jeszcze smakują jak milion dolarów. Łapcie jej propozycję na dalgonę z kakao. Szklanka 350ml Co nam trzeba? Łyżka gorzkiego kakao Łyżka cukru trzcinowego Łyżka kawy rozpuszczalnej 150ml mleka 50ml wody bita śmietana na wierzch Robimy! Kakao, cukier, kawę i wodę miksujemy na pianę. Do szklanki wlewamy mleko, na to pianę i na wierzch dajemy bitą śmietanę. Gotowe! Ps. mleko dajcie według swojego uznania, w zależności czy chcecie mieć kawę mocniejszą, mleczną słabszą- ... czytaj dalej...
Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...Mama, żona, gospodyni.
Pracuję, a wolny czas dzielę między rodzinę i kuchnię.
Moja mała pasja, mój świat