Krokiety z mięsem po rosole

Krokiety z mięsem po rosole

Krokiety z mięsem po rosole

Przepis na : obiad

    Krokiety są świetnym sposobem na wykorzystanie mięsa z rosołu Wystarczy je jedynie zemleć z podsmażoną cebulką i gotowy farsz zawinąć w naleśniki. Najczęściej bywają podawane do barszczu czerwonego. Będą też smakowały podane z sosem (np. pieczarkowym, czosnkowym), surówką lub sałatką obiadową. Fajnym pomysłem jest też upieczenie gotowych krokietów pod pierzynką z pieczarek lub sosu pomidorowego i żółtego sera.. Polecam też kotlety z mięsa po rosole , paszteciki z mięsem z rosołu i pasztet dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny S.O.S.

Autor

kulinarnysoskulinarnysos

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

rosół, mięso, naleśniki, krokiety, surówka, sosy, naleśnik, ogórki, sałatki, sałatka, obiad, placki, tarta, buraki, ogórki kiszone, mielone, ciasto, paszteciki, ryż, pieczarki, kotlety, pasztet, placki ziemniaczane, słonecznik, kapustą, ryba, barszcz, barszcz czerwony, bułki, kotlet

Inne przepisy z Kulinarny S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.