Komosa ryżowa w warzywach

Komosa ryżowa w warzywach

Komosa ryżowa w warzywach

Komosa ryżowa zawiera dużą ilość witamin i minerałów. Jest bogatym źródłem pełnowartościowego białka i zdrowych kwasów tłuszczowych. Mi po pierwszym spróbowaniu bardzo posmakowała i teraz często gości na naszym stole. Składniki: - 100 g komosy ryżowej - 1 bakłażan  - 1 czerwona papryka - 1 żółta papryka - 1 średnia cukinia - 1 cebula - szczypta ziół prowansalskich - 1 łyżeczka słodkiej papryki - szczypta chilli - oliwa Przygotowanie: Komosę przygotowujemy według opisu na opakowaniu. Bakłażana kroimy n... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne życie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję