Wilgotna babka serowa

Wilgotna babka serowa

  🛒 Składniki: ✔ Subskrybuj ✔ Udostępnij ✔ Skomentuj ✔ Zostaw lajka #babkatwarogowa #babkaserowa #babkawielkanocna (szklanka 250 ml, keksówka 30x12 cm) Twaróg 250 g półtłusty Jajka 4 Cukier szklanka Mąka pszenna 2 szklanki Masło kostka 200 g Skórka otarta z cytryny łyżeczka Proszek do pieczenia 2 łyżeczki 🔪 Przygotowanie: Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Miękkie masło utrzeć za pomocą miksera z cukrem. Kolejno dodawać po jednym jajku. Dodać skórkę z cytryny i twaróg. Twaróg można użyć...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.