Smarowny pasztet z drobiowych wątróbek Smarowny pasztet z drobiowych wątróbek W domu uwielbiamy różnego rodzaju pasztety czy też mięsne smarowidła. Oczywiście taki klasyczny zawsze obowiązkowo musi się pojawić na Boże Narodzenie i na Wielkanoc, w towarzystwie chrzanu lub sosu tatarskiego. Wiadomo, że taki pasztet wymaga dużo pracy, dlatego ja zawsze robię większą porcję i po prostu mrożę. Natomiast dziś zapraszam czy na rewelacyjny smarowny pasztet z drobiowych wątróbek, który jest bardzo prosty i szybki do... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...