Cukier aromatyzowany bzem

Cukier aromatyzowany bzem

Cukier aromatyzowany bzem

  To był maj, pachniała Saska Kępa szalonym zielonym bzem 💚. Chyba nie ma osoby, która nie znałaby tekstu piosenki Maryli Rodowicz pod tytułem Małgośka. Ja wychowałam się na właśnie na Saskiej Kępie i potwierdzam, że tekst napisany przez Agnieszkę Osiecką jest w 100% prawdziwy. Uwielbiam i zapach bzu i jego piękne kwiaty i oczywiście mam go w swoim ogródku. A jeśli chcecie zachować jego zapach na dłużej, to zróbcie sobie cukier aromatyzowany bzem. Jego przygotowanie nie jest wcale skomplikowane, a po ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję