Beza Pavlova z kokosowym kremem i mango

Beza Pavlova z kokosowym kremem i mango

Beza Pavlova z kokosowym kremem i mango

Królowa jest tylko jedna, chyba nikt nie ma co do tego żadnych wątpliwości💓. Kochają ją chyba wszyscy choć nie wszyscy mają odwagę wziąć się za jej upieczenie, a wystarczy tylko trzymać się dwóch podstawowych zasad. Po pierwsze trzeba zwrócić uwagę na to, żeby cukier się całkowicie rozpuścił, dlatego ubijanie białek trwa około25-30 minut. Natomiast po drugie, temperatura nie powinna być za wysoka, bo beza zacznie się rumienić. A na koniec pamiętaj, aby krem nakładać tuż przed podaniem bezy, inaczej beza namokn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne przygody Gatity

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.