Przepis na : podwieczorek
Nie wiem jak Wy, ale budyń na wiele sposobów, to mój ulubiony deser z dzieciństwa. Można go jeść z musami, kawałkami owoców, polany czekoladą lub ulubionym sokiem. Jest również bazą znakomitych kremów, jak również dodatkiem do mojej ulubionej szarlotki :) Składniki: -opakowanie budyniu śmietankowego -mleko -owoce: banan, mandarynka -dwie kostki ulubionej czekolady -łyżeczka startych na tarce orzechów włoskich -kilka kropel syropu truskawkowego Budyń ugotować ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...