Jajka w wiosennym, smacznym sosie z dodatkiem warzyj to świetna propozycja na zbliżające się święta i nie tylko. Pięknie ozdobione udekorują nie jeden stół wielkanocny. Polecam. SKŁADNIKI : 6 jajek ugotowanych na twardo 1 peczek rzodkiewki i szczypiorku 1 zielony ogórek 1 pomidor malinowy liście sałaty lub jarmużu do ozdoby ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...