Dzisiaj przygotowałam jajeczne kanapki, smaczne i setetyczne. Cieszą oko jak i podniebienie. polecam. SKŁADNIKI : 6 jaj ugotowanych na twardo majonez sałata, rzodkiewka salami, pomidor ogórek ser żółty PRZYGOTOWANIE : Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Jajka przecinamy wzdłuż, smarujemy majonezem, na to układamy sałatę, ser, salami, pomidora, rzodkiewkę i sponamy wykałaczką. Jajka podajemy od razu. Zapraszam do obejrzenia filmiku i subskrybcji kanału ; ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...