Rhubarb and ginger jam - dżem rabarbarowo-imbirowy

Rhubarb and ginger jam - dżem rabarbarowo-imbirowy

Rhubarb and ginger jam - dżem rabarbarowo-imbirowy

Rhubarb is making return to our kitchen! It's tangy flavor is usually mixed with sugar and used in cakes or pies. I am showing you my recipe for rhubarb and ginger jam. It's perfect on toast or crusty bread with cup of tea in the morning. Ingredients for 2 jars like on the picture: 450 g of fresh rhubarb stalks 430 g sugar juice of half lemon 1 tablespoon of water thumb size fresh ginger - grated  2 sterilized jars Method: Place the saucer into the freezer. Wash and trim rhubarb stalks. If it is big you... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna rozmowa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję