Rhubarb and ginger jam - dżem rabarbarowo-imbirowy
Rhubarb and ginger jam - dżem rabarbarowo-imbirowy
Rhubarb is making return to our kitchen! It's tangy flavor is usually mixed with sugar and used in cakes or pies. I am showing you my recipe for rhubarb and ginger jam. It's perfect on toast or crusty bread with cup of tea in the morning. Ingredients for 2 jars like on the picture: 450 g of fresh rhubarb stalks 430 g sugar juice of half lemon 1 tablespoon of water thumb size fresh ginger - grated 2 sterilized jars Method: Place the saucer into the freezer. Wash and trim rhubarb stalks. If it is big you... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarna rozmowa
Autor
Eweku
Piszę bloga wraz z moją przyjaciółką.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
imbir, sok, bagietka, tosty, ciasto, sok imbirowy
Inne przepisy z Kulinarna rozmowa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję