Przepis na : śniadanie
Ta lekka i elegancka przekąska z pomidorów, mozzarelli i łososia to prawdziwa uczta dla podniebienia, idealna na każdą okazję. Świeże, soczyste pomidory w połączeniu z delikatną mozzarellą oraz intensywnym smakiem łososia tworzą harmonijną kompozycję, która zachwyci zarówno smakiem, jak i wyglądem. Całość dopełnia aromatyczny sos z czosnkiem, cebulą i szczypiorkiem, który nadaje sałatce wyrazistości i głębi. To proste, a jednocześnie wyszukane danie sprawdzi się jako przystawka na spotkaniach z rodziną i prz... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...