Polędwiczki wieprzowe uważane są za jedną z najsmaczniejszych i najbardziej wartościowych części półtuszy wieprzowej. Polędwiczki w sosie porowym to zachwycająca propozycja dla wielbicieli potraw mięsnych. Zobacz, jak przygotować danie, koniecznie dodaj musztardę francuską, która nadaje wyrazistego smaku i sprawia, że potrawa jest smaczna. czytaj przepis » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...