
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromatyczne danie z delikatnym mięsem w kremowym sosie koperkowo-musztardowym to doskonały pomysł na sycący obiad. Soczyste kawałki mięsa zanurzone w aksamitnym sosie z dodatkiem miodu, musztardy i świeżego koperku tworzą wyśmienitą kompozycję smaków, która zadowoli podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. czytaj przepis » czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...