Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromatyczne danie z delikatnym mięsem w kremowym sosie koperkowo-musztardowym to doskonały pomysł na sycący obiad. Soczyste kawałki mięsa zanurzone w aksamitnym sosie z dodatkiem miodu, musztardy i świeżego koperku tworzą wyśmienitą kompozycję smaków, która zadowoli podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. czytaj przepis » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...