Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną pierzynką, w której ukryte są bogactwo smaków i aromatów. Każdy kęs to połączenie soczystych warzyw, które są zarówno zdrowe, jak i pełne smaku. Całość podkreślają kawałki chrupiących, kwaszonych ogórków konserwowych, dodając nuty orzeźwienia i wyjątkowego smaku. To danie, które zaskakuje zmysły i zachęca do sięgnięcia po kolejny kęs. czytaj przepis » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...