Mielone kotlety pod pierzynką to pyszna potrawa, która łączy w sobie soczyste kotlety z mielonego mięsa wieprzowego z aromatycznym farszem z warzyw i grzybów. Mielone kotlety pod pierzynką to pełne aromatu i smaku danie, które zachwyca zarówno wyglądem, jak i wybornym połączeniem mięsa z warzywnym farszem, wszystko przykryte chrupiącym serem cheddar. czytaj przepis » czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...