Potrzebujesz puszka białej fasoli 1 główka czosnku 2 łyżeczki suszonego rozmarynu oliwa 2 łyżeczki soku z cytryny sól i pieprz Przygotowanie: Piekarnik ustaw na 180 stopni. Obetnij główkę czosnku, nasmaruj oliwą i włóż do piekarnika na około 20 minut ( tak aby czosnek zmiękł) Upieczony czosnek przestudź obierz i połącz z białą fasolą. Dodaj wszystkie przyprawy oraz oliwę.Całość zblenduj. Wyśmienicie smakuje z grzankami czytaj dalej...
Założyłam bloga by móc dzielić się przepisami z innymi, gotowanie to moja wielka pasja, odkrywanie nowych smaków, eksperymenty w kuchni, to coś co kocham.
Kukułeczki.pl to miejsce, w którym znajdziesz przepisy na proste, zdrowe i szybkie w przygotowaniu dania.
Zapraszam do wspólnego gotowania!