Pasta twarogowa z ogórkiem konserwowym i rzodkiewką

Pasta twarogowa z ogórkiem konserwowym i rzodkiewką

Pasta twarogowa z ogórkiem konserwowym i rzodkiewką

Przepis na : śniadanie

  Dziś zapraszam was na bardzo smaczną i prostą w wykonaniu pastę na kanapki. Twarożek z rzodkiewką, ogórkiem i zieloną cebulką to wyśmienita propozycja nie tylko na śniadanie. Świetnie sprawdzi się też na kolację czy lekki lunch. Polecam :) Składniki - 250 gram sera białego w kostce ( twarogu ) - 5-6 rzodkiewek - 2-3 mniejsze ogórki konserwowe - kilka gałązek zielonej cebulki - 1 ząbek czosnku - sól i pieprz do smaku - śmietana 18% ( opcjonalnie ) Wykonanie Ser biały ugniatam widelcem na papkę, rzodkiewkę i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia z widokiem na ogród

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.