Przepis na : obiad
Niezwykle soczyste, kruche i delikatne kotlety z indyka w marynacie jogurtowo - cytrynowej. Niby zwyczajne kotlety, a jednak o wiele smaczniejsze. Dzięki dodaniu do marynaty soku z cytryny, mięso szybko kruszeje, nie potrzebuje długiego leżakowania w marynacie. Wystarczy pół godziny w chłodnym miejscu i mamy pewność, że kotlet będzie aromatyczny i soczysty. Ja swoje dzisiejsze przygotowałam z fileta z indyka, ale każde inne mięso, czy kurczak, czy wieprzowina będzie równie smaczne. Polecam :) Składniki - ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...