WYBUCHOWE NALEŚNIKI PO JAPOŃSKU W ŚWIATECZNYM KLIMACIE

WYBUCHOWE NALEŚNIKI PO JAPOŃSKU W ŚWIATECZNYM KLIMACIE

WYBUCHOWE NALEŚNIKI PO JAPOŃSKU W ŚWIATECZNYM KLIMACIE

Naleśniki to nasze ulubione śniadania. Nie ważne czy są to francuskie crepes, amerykańskie pancakes czy klasyczne naleśniki. Tym razem postawiłam na naleśniki po japońsku, czyli naleśniki w postaci grubszych placuszków. Placuszki są kakaowe z nuta przypraw korzennych. Idealne na świąteczne powigilijne śniadanie. Delikatny, puszysty naleśnik w postaci grubszych placuszków, aromat przypraw korzennych i skarmelizowane słodkie pomarańcze z granatem. Całość została podana ze skarmelizowaną pomarańczą i granatem. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.