IMAM BAYILDI - BAKŁAŻAN NADZIEWANY WARZYWAMI

IMAM BAYILDI - BAKŁAŻAN NADZIEWANY WARZYWAMI

IMAM BAYILDI - BAKŁAŻAN NADZIEWANY WARZYWAMI

O tym, że mam słabość do bakłażanów to już zapewne wiecie :) Dlatego dzisiaj przedstawię wam przepis na:  Imam bayıldı bakłażan nadziewany warzywami Po więcej inspiracji z kuchni tureckiej zapraszam na Turcja od kuchni SKŁADNIKI: 2 średniej wielkości bakłażany 1 cebula lub szczypior 1 czerwona papryka 3 ząbki czosnku 3 średnie pomidory 1 łyżeczka koncentratu pomidorowego pęczek natki pietruszki oliwa z oliwek tymianek kumin sól   pieprz   A jak to zrobić:  Bakłażana kroimy na pół i wydrążamy, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.