Kotlety schabowe zapiekane pod pierzynką z pieczarek i sera

Kotlety schabowe zapiekane pod pierzynką z  pieczarek i sera

Kotlety schabowe zapiekane pod pierzynką z pieczarek i sera

Co zrobić, żeby urozmaicić smak kotleta schabowego różnymi dodatkami, nie zawijając go w roladę?   W dodatku musi ładnie wyglądać na półmisku. Bo to ma być kotlet schabowy na niedzielę i na co dzień... Mam rozwiązanie, które powinno zaspokoić nawet wybrednych smakoszy i   wyzwania kulinarne każdej pani domu     Składniki : 600 g schabu wieprzowego bez kości 250 g pieczarek 2 cebule 2 ząbki czosnku (brak na zdjęciu) 2 jajka bułka tarta ½ łyżeczki oregano ½   łyżeczki tymianku ¼ łyżeczk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.