Twarożek z pestkami dyni ze Styrii

Twarożek z pestkami dyni ze Styrii

Twarożek z pestkami dyni ze Styrii

Smaczna pasta do chleba przyrządzona z twarogu oraz oleju z pestek dyni i kwaśnej śmietany. TWAROŻEK Z PESTKAMI DYNI SKŁADNIKI 250 gramów półtłustego lub tłustego dobrej jakości twarogu; kwaśna, gęsta śmietana; olej z pestek dyni; pestki dyni (najlepsze styryjskie, czarne); ząbek czosnku; sól, pieprz; przepis na twarożek z pestkami dyni ze Styrii Artykuł Twarożek z pestkami dyni ze Styrii pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, chleb

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.