Tuńczykowa pasta do chleba rodem z Chorwacji, na która przepis przedstawiam poniżej jest żywym dowodem na uniwersalność kuchni europejskich. Niemcy mają swoją obazdę, Austriacy choćby liptauera, my smalec ze skwarkami i twarożek, a Hiszpanie tapenadę. Wymieniać tak można znacznie więcej, Zobacz cały wpis Artykuł TUŃCZYKOWA PASTA do chleba z Chorwacji pochodzi z serwisu KUCHNIA TOMKA .
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.