Sos do pizzy według włoskiej receptury

Sos do pizzy według włoskiej receptury

Sos do pizzy według włoskiej receptury

SOS DO PIZZY SKŁADNIKI 500 ml domowego przecieru pomidorowego, pasaty lub pomidorów w puszce; 1 cebula; pęczek świeżej bazylii; kilka ząbków czosnku; pół łyżeczki suszonych płatków chilli; oliwa z oliwek; sól; przepis na sos do pizzy według włoskiej receptury Artykuł Sos do pizzy według włoskiej receptury pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Tomka

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia TomkaKuchnia Tomka

Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto na pizze, przetwory, domowa pizza

Inne przepisy z Kuchnia Tomka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.