Domowe ciasto wypełnione duszonym szpinakiem i innymi ziołami oraz serem a następnie pieczone. PITA ZE SZPINAKIEM SKŁADNIKI 500 gramów świeżego szpinaku mały pęczek koperku świeża mięta do smaku natka pietruszki dymka ser według uznania 250 gramów mąki pszennej płaska łyżeczka drożdży oliwa sól, pieprz przepis na pita ze szpinakiem i serem Artykuł Pita ze szpinakiem i serem po grecku pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.