NALEŚNIKI GRYCZANE ZE SZPINAKIEM SKŁADNIKI 1 porcja mąki pszennej; 1 porcja mąki gryczanej; szklanka soku z buraka; mleko; 1 kilogram świeżego, młodego szpinaku; 5-6 ząbków czosnku; duża garść posiekanych czarnych oliwek; 100 gramów pokruszonej drobno fety; szczypta proszku do pieczenia; oliwa; masło; sól, pieprz; przepis na naleśniki gryczane ze szpinakiem i fetą Artykuł Naleśniki gryczane ze szpinakiem i fetą pochodzi z serwisu Kuchnia Tomka . czytaj dalej...
Kuchnia Tomka to miejsce, w którym znajdziesz zbiór moich przepisów na różnorakie dania. Są tutaj przepisy na dania mięsne, wegetariańskie, na omlety, pyszne makarony, zapiekanki, ciekawe kanapki, smakowite ryby, pierogi, grzyby, kolorowe sałatki, mnóstwo pysznych zup oraz oczywiście coś słodkiego.
Wszystkie dania, na które podaję Wam tutaj przepisy przygotowałem osobiście, a zajadała się nimi cała rodzina. Dzięki temu masz pewność, że korzystając z moich, a zamieszczonych tutaj przepisów przygotujesz dania sprawdzone i po prostu smaczne. Tu nie ma lipy, wszystko masz na załączonych zdjęciach. To dowód na to, że moje przepisy są prawdziwe.
Zapraszam Was całymi rodzinami do stołu. Jedzcie, pijcie, a jak trzeba i śpiewajcie. Biesiadujcie i radujcie się dobrym jedzeniem, cieszcie się dobrym smakiem.